top of page

NATURLIGE OG GLÆDESFYLDTE BRYLLUPSBILLEDER FRA
LOKAL BRYLLUPSFOTOGRAF MED EKSPERTISE I AARHUS

Bryllupsfotograf Christoffer Fryd

NORDISK BRYLLUPSFOTOGRAF FRA AARHUS


Jeg elsker naturlige bryllupsbilleder.

Bryllupsbilleder hvor man kan mærke at smilene er ægte og at skuldrene er sænket.
 

Men disse slags bryllupsbilleder kommer ikke af sig selv.

Med over 100 bryllupper i baggagen er jeg erfaren som bryllupsfotograf i at få nervøse brudepar til at glemme at jeg er til stede, udvælge smukke lokationer, og fange de små øjeblikke, så de aldrig går tabt.

 

Jeg hedder Christoffer Fryd, og er bryllupsfotograf med speciale i Aarhus. Jeg kender Aarhus utrolig godt som bryllupsfotograf, og kan guide jer til de perfekte lokationer der passer til jeres behov. Både i Aarhus og rundt omkring i Østjylland. 

Bryllupsfotograf Aarhus

CHRISTINE & OLOF

Fra morgen til midnat

JEANETTE & SIMON

Fra vielse til midnat

Bryllupsfotograf Pris
Bryllupsfotograf Aarhus

REBECCA & MARKUS

Fra morgen til midnat

FESTLOKALER I AARHUS

På mine leverandørguide kan I finde inspiration til festlokaler jeg varmt kan anbefale. 

Dette gælder lokaler som:

Centralværkstedet

Selskabspavillonen

PARK13

Elværket Åbyhøj

IMG03348.jpg

BRYLLUPSFOTOGRAF AARHUS

 

Få det bedste ud af den store dag

Der er rigtig mange ting der skal være i orden til brylluppet og alt hvad der hedder mad, servering, dekoration og gavebord skal klappe. Ikke mindst handler det også om at få nerverne i ro, så man kan nyde dagen mest muligt.


Ved at hyre en god bryllupsfotograf i Aarhus er i hvert fald en af de mest plagende bekymringer ude af verden, og man behøver ikke selv at skulle tænke over at tage pæne billeder fra den bedste vinkel og i det flotteste lys – alt den tænker den topprofessionelle bryllupsfotograf i Aarhus, der har mange års erfaring i branchen, på.


Så skal du kun tænke på at nyde dagen som meget som overhovedet muligt sammen med din bedre halvdel og resten af din familie og venner, som er kommet til Aarhus for at fejre jer som nygift ægtepar.


Minder for livet med en bryllupsfotograf i Aarhus
Til et bryllup opstår hele tiden meget sjove og spontane øjeblikke, som for eksempel når der afholdes taler eller hvis toastmasteren bestemmer at der skal afholdes en sjov quiz eller sketch om brudeparret.
Eller til den traditionelle brudevals, hvor gæsterne omringer og kommer tættere og tættere på brudeparret. Fotografen vil fange alle de helt særlige øjeblikke, hvad enten de er fyldt med grin, glædestårer eller store smil.


Hvis I ønsker det, kan I også få en helt særlig session helt privat sammen, hvor jeres bryllupsfotograf i Aarhus knipser et par følsomme og smukke billeder af jer i naturskønne områder som for eksempel Risskov.
Her er der rig mulighed for at danne de helt perfekte og flotte rammer omkring jeres helt unikke bryllupsfotos med jer i centrum, naturligvis. Bestil en bryllupsfotograf Aarhus og forevig dit bryllup med smukke billeder.


Professionel og god service
Gode bryllupsfotografer ved, at de ikke skal gøre det helt store nummer ud af sig selv, netop for at kunne fange de bedste øjeblikke, som kommer når ingen ved at kameraet peger på dem.
Fotografen træder med forsigtige skridt rundt i kirken for at få de mest rørende og ømme øjeblikke af vielsen med og slår den klikkende lyd på sit kamera fra, når brudens far holder sin tale.
Vedkommende lader sig nærmest helt forsvinde til den private fotografisession, så brudeparret kan føle sig så tilpas som muligt og ikke føler at de skal posere alt for meget foran kameraet.

Hvor skal man blive fotograferet i Aarhus?

Skal du snart giftes i Smilets by, Aarhus? Og du vil måske gerne have, at der skal være helt styr på det hele og derfor hyre en rigtig god bryllupsfotograf i Aarhus.
Selvfølgelig skal du vælge en fotograf, som har fået gode anmeldelser, og som du kan se tager nogle gode billeder, du bliver glad for. Derudover er det også dejligt med en bryllupsfotograf Aarhus, der er fleksibel, så du har meget indflydelse på, hvor billederne skal tages. Der er nemlig så mange smukke locations i Aarhus – både indendørs og udendørs –  så det er oplagt at få taget billeder nogle af disse steder.

 

En smuk og gammel kirke
Der er rigtig mange, som jo vælger at blive gift i en kirke, så hvis du har hyret en bryllupsfotograf i Aarhus, og du skal giftes i en af byens mange smukke kirker, så skal der da selvfølgelig tages nogle billeder derinde.
 
Der er eksempelvis Lukas Kirken, som er stor og lys og rummelig – det kan give nogle ret flotte billeder. Så er der også Sankt Pauls kirke, som er mere traditionel og derfor også meget storslået. Det vil altså også give nogle helt unikke billeder. Et sidst bud på en kirke er Skelager Kirken, som er intim, farverig og anderledes – og derfor et helt perfekt valg for parret, som ikke har noget imod at skille sig ud. Og det må jo gerne kunne ses på bryllupsbillederne.
 
I grønne omgivelser
Hvis man bliver gift om sommeren, eller i hvert fald på et tidspunkt, hvor det er fint nok at være udenfor, så er det også oplagt at få taget nogle flotte billeder i naturen – og det er der rigtig mulighed for i Aarhus. Særligt hvis man leder efter nogle smukke, grønne omgivelser at få taget billeder i.
 
Du kan eksempelvis vælge at tage et smut i Botanisk Have eller Universitetsparken, som begge er smukke og bakkede landskaber, som i den grad afspejler Aarhus, men som også er rigtig smukke steder at blive fotograferet. Du kan også tage lidt længere ud af byen og eksempelvis tage billeder i Mindeparken eller Riis Skov, som også er smukke og grønne områder.
 
Med vand og vind
Hvis man gerne vil have tage billeder i naturen, men måske synes, at det er lidt for kliche med billeder i skoven, så kan man også tage sin bryllupsfotograf i Aarhus med til et sted med vand og vind – og det er der faktisk også rigtig fin mulighed for.
 
Man kan tage på en ægte stand som Bellevue Strand, som altså er en klassisk strand med sand og det hele, som kan give nogle meget fede billeder med masser af sommerstemning. Hvis du ikke er så meget til sand, kan du også tage et smut forbi Tangkrogen eller bare Havnen, hvor der altså er mulighed for vind i håret og en udsigt med vand – så er du klar til at få taget nogle smukke billeder til brylluppet.

bottom of page