BRYLLUPSBILLEDER FRA MORGEN TIL MIDNAT

Se billeder fra nogle af de bryllupper, hvor jeg har været med morgen til midnat. Her finder du billeder fra forberedelserne, vielsen, receptionen, portrætterne og festen.

Gallerierne kan swipes til højre.

 

Christine & Oluf

 

Rebecca & Markus

 

Tabita & Stefan

 

Sarah & Hector

 

Marita & Alexander

 

Jeanette & Simon

 PRISER

Se mine priser, og få et overblik over hvad I får for pengene.

 KONTAKT

Vil I høre om jeg er ledig som bryllupsfotograf på jeres store dag?

BRYLLUPSBILLEDER FRA HELE DAGEN

Forberedelse
Det er altid ganske særligt som bryllupsfotograf at fotografere forberedelserne inden vielsen, da man tydeligt kan mærke at nerverne sidder udenpå tøjet, og glæden fra brudeparret er ofte svær at skjule. Dette forsøger jeg altid at fange med mit kamera. Alle de planer man har lagt de sidste mange måneder begynder at blive realiseret, og brudeparret nyder nu stilheden før stormen - ofte i venners lag. 

Vielsen

Som man kan se, er der vidt forskellige måder at afholde vielser på. Brudepar kan blive viet i traditionelle kirker, udenfor på marker, eller i andre mere utraditionelle kirkerum. Fælles for alle disse forskellige vielser er, at brudeparret bliver omgivet af de mennesker de holder mest kær - familie, venner og kollegaer.

Inden vielsen er jeg særlig opmærksom på gommen, og hvordan han interagerer med alle dem der er mødt op. Her får jeg altid nogle skønne og glædesfyldte bryllupsbilleder, hvor man virkelig kan mærke gommens glæde for at se de mange mennesker. Derudover får gommens også lov til at svede en smule oppe ved alteret mens han venter på bruden, hvilket jeg også ofte får nogle gode billeder af. 

Ud over at fotografere bruden ved hendes indgang, forsøger jeg også altid at fange gommens reaktion, samt reaktionen fra andre familiemedlemmer. Disse reaktioner er ofte ganske følelsesladet, og billederne er skønne minder på følelserne fra dagen.