top of page

BRYLLUPSBILLEDER

Her ser du nogle af de bryllupsportrætter jeg som bryllupsfotograf har taget fra hele landet. Se også billeder fra forberedelserne, vielsen, receptionen og festen her

 PRISER

Se mine priser, og få et overblik over hvad I får for pengene.

 KONTAKT

Vil I høre om jeg er ledig som bryllupsfotograf på jeres store dag?

BRYLLUPSPORTRÆTTER

Ovenstående er en række af mine udvalgte bryllupsbilleder, eller bryllupsportrætter, med billeder fra hele landet. En overvejende andel af billederne er fra Aarhus og Jylland.

Lokationer

Det at tage bryllupsbilleder er altid en unik situation. Alle par og deres ønsker er altid forskellige, og billederne tages kun én gang på et meget specefikt tidspunkt, hvor man som fotograf skal få det bedste ud af de rammer, og det vejr, der er på dagen. Her trækker jeg på mine mange års erfaring som bryllupsfotograf til at finde nogle velfungerende lokationer ift. vejret på dagen. Hvis man vil læse lidt mere om gode råd til lokationer, og hvordan min fremgangsmåde er som bryllupsfotograf, kan man læse mere om dette her. Jeg anbefaler at man har maks. 3 lokationer til fotograferingen på dagen, og 2 lokationer er ofte rigeligt. Særligt hvis disse lokationer har flere forskellige muligheder ift. bryllupsfotograferingen. 

 

Hemmeligheden til naturlige bryllupsbilleder

Man kan finde nok så flotte lokationer til ens bryllupsbilleder, men et andet meget vigtigt aspekt i bryllupsfotografering er at få brudeparene til at se naturlige og afslappet ud på billederne. Der er jo ingen pointe i at have overvældende flotte lokationer, hvis brudeparret er stivt som et bræt. Her er det min klare overbevisning, at jo mere afslappet fotografen er, jo mere afslappet bliver brudeparret også. Dette er selvfølgelig ikke raketvidenskab, men det handler simpelthen om at man som fotograf er hyggelig at være sammen med, at man kan smalltalk med brudeparret og få dem til at glemme at de er i fokus, samtidig med at man forsigtigt guider dem til at stå i nogle flotte positioner. Og når brudeparret er afslappet, er det let at få nogle skønne og ægte smil frem. De kan jo ikke andet end pynte på billederne. 

Tid til billederne

Mange spørger mig hvor lang tid man skal sætte af til bryllupsbillederne. Dette er altid en fin balancegang, for på den ene side vil man naturligvis gerne få en masse flotte billeder, men på den anden side er der ikke mange dage i livet hvor man har alle ens kære samlet på ét sted, som man selvfølgelig også gerne vil være sammen med. Jeg plejer at anbefale, at man sætter én time i alt af til selve fotograferingen, foruden den tid man bruger på transport til de forskellige lokationer. 

bottom of page