top of page

Sådan finder du de bedste lokationer til dine bryllupsbilleder


Bryllupsbilleder er det eneste du beholder resten af livet fra den store dag - udover ringene. Sørg for at de bliver fantastiske! En ting, som mange par ikke tager sig tid til at overveje, er hvor de skal tage deres portrætter. Jeg som fotograf skal nok komme med nogle gode forslag til flotte steder, men du skal også tænke på steder, der passer til dine personlighed, stil og som vil skabe en smuk baggrund for jer som nygifte.


Find lokationer tæt på hinanden

Det er blevet standard for de fleste bryllupper at fotografere på enten to til tre primære lokationer. At rejse mellem for mange forskellige lokationer til bryllupsbillederne, kan koste dyrebar tid på en bryllupsdag.

Du vil blive overrasket over, hvor mange billeder og opsætninger du kan tage på én lokation med alle de små kroge man kan finde. Så der er ingen grund til at køre hele landet tynd for at finde de perfekte steder.

Udendørs lokationer


Skov Mange tænker at man bare kan gå ind I hvilken som helst skov, og at man så kan få nogle gode billeder. Men dette er sjældent tilfældet. Mange skove kan være meget mørke, og på grund af træernes tæthed bliver huden nemt meget grøn, da solen lyser gennem de grønne blade.

De bedste skove at fotografere I, er åbne lyse skove. Der skal helst være en masse luft mellem de forskellige træer, og idéelt set må der også gerne være lyng på træerne. Hvis man kan finde dette, så mener jeg at man får de bedste billeder til ens bryllupsbilleder.

bryllupsfotograf


Strand Hvis man vil fotografere langs noget strand, skal man først og fremmest tænke over hvor mange der kommer til at besøge stranden på dagen. Hvis det er midt i juli skal man sørge for at vælge en strand der ikke er vildt populær.

Som bryllupsfotograf foretrækker jeg sandstrande, der også er foroldsvis brede, så man som brudepar kan gå langs stranden.

bryllupsfotograf


Industri

Billeder bed industri kan give et fedt råt look. Men det kan også hurtigt blive rodet og grimt, hvis der sker for meget i baggrunden. Se derfor gerne efter, om der er nogle store rå flader, f.eks, i beton. Disse steder fungerer godt til bryllupsbilleder.


bryllupsfotograf

Hav gerne mindst én indendørs lokation I baghånden

Vi ved aldrig hvordan vejret bliver på dagen. Derfor er det altid godt at have en indendørs lokation i baghånden, ud over kirken. Her skal man gerne se efter store rum, som f.eks lader, rådhuse, koncertsteder, konferencecentre, store drivhuse osv.
bryllupsfotograf

Husk, at placeringer kan ændre sig

Et sted kan se fantastisk ud om sommeren, men det vil være en helt anden historie om vinteren! Og husk, at nogle steder skifter lejlighedsvis; for eksempel, hvis du regner med et åbent felt, og en udvikler køber det, kan de begynde at bygge videre på dit fantastiske rum inden din bryllupsdag (dette sker)! Det er vigtigt at tage et kig på din fotolokation lige før dit bryllup for at sikre, at det er som du forventede det. Derfor besøger jeg alle lokationer om formiddagen inden vielsen.Vær opmærksom på tilladelser

Til ens udvalgte lokationer, skal man sørge for at man ikke har brug for tilladelser til at fotografere der, eller at man har indsamlet tilladelserne. Hvis du gør det, skal du sørge for at anmode om dem så hurtigt som muligt for at sikre, at du ikke løber ind i nogen bøvl på din bryllupsdag. Husk, at bestilling af tilladelse ofte er kundes ansvar snarere end fotografen.Vælg steder, der betyder noget for dig

Hvor du mødtes, hvor du fik dit første kys, din yndlingspark? Man kan udvælge steder alt efter om det betyder noget for jer begge, om man har mange glade minder eller et sted, hvor du kan lide at være. Dette er de perfekte steder til dine bryllupsbilleder.

Tal gerne med mig som din fotograf om nogle af disse steder, og jeg kan foreslå, hvilken af ​​dem der fungerer bedst til bryllupsbillederne. Jeg kan også finde en måde at bringe forskellige steder sammen som et tema.

Selvom de ikke nødvendigvis er de mest æstetisk tiltalende steder, er det vigtigste for mig, at de betyder noget for dig. Desuden vil du føle dig meget komfortabel i dem, og dette vises på alle dine fotos.

Det er meget lettere at se lykkelig ud på fotos, når du er. En god fotograf vil lade bryllupsparet gøre deres ting og fange et fantastisk oprigtigt billede, når de ser deres lykkeligste ud.

Du ønsker måske forlovelsesbilleder fra det nøjagtige sted, hvor du blev forlovet, eller hvor du havde din bryllupsreception. Når alt kommer til alt har du sandsynligvis valgt dine lokationer, fordi du kunne lide stedet!bryllupsfotograf


Smukke landskaber til bryllupsbilleder

Du leder sandsynligvis efter smukke fotos, som du kan lægge på i dit hjem. Jo pænere stedet, jo pænere bliver dine fotos. Nogle steder ser godt ud fra næsten enhver vinkel.

Tag f.eks. slotte. Der er en eventyrlignende kvalitet til dem, og du kan få ton fotos fra forskellige dele af bygningen og omkring grunden. Selvom det måske er lidt kliché, giver slotte gode bryllupsbilleder. På samme måde vil du måske have det til dit sted.

Blomsterfelter giver også en romantisk ramme, og der er meget få mennesker, der ikke finder blomster smukke.

Kyst og skove fungerer også godt til romantiske fotos. Tænk dog nøje over de skud, du vil tage, da nogle placeringer kan virke som om de ville lave de perfekte bryllupsbilleder, men i praksis, hvis du ikke havde et strandbryllup, vil du måske ikke få din brudekjole dækket i sand, især inden den store dag.


bryllupsfotograf

En mulighed: involver din passion

Dine bryllupsbilleder skal være på steder, der vækker følelser. Disse steder kan give dine bryllupsbilleder personlighed.

For eksempel, hvis du begge elsker at lave mad, kan fotos på et landmænds marked muligvis gøre tricket. Måske elsker du ridning og vil gerne have, at dine fotos tages i en stald. Ideelt set vil du have noget, som du begge brænder for.

I biografen, omgivet af klassiske biler, i et gammelt bibliotek, omgivet af dyr, på en golfbane osv. Er der masser af steder, der kan vise din lidenskab og kærlighed til hinanden. På samme måde behøver du ikke dekorere disse steder.

Få ikke billeder af dig, der holder i hænderne, hvis du ikke er den slags par. Du vil gerne stille naturligt, og de bedste bryllupsfotografer vil sikre, at du ser glad og behagelig ud i dine bryllupsbilleder.

Professionelle fotografer kan tage flotte billeder af nygifte, der gør det, de elsker, eller dele specielle øjeblikke for at sætte i deres bryllupsalbum.

Hvis du har nogen fotoideer, skal du diskutere dem med din fotograf.

Valg af originale steder

Selvom dit bryllup finder sted i traditionelle omgivelser, hvorfor ikke få nogle bryllupsbilleder på interessante steder?

En tivoli, på toget, en gammel forladt bygning, på en båd. Her kan få nogle originale fotos. På samme måde ender du med noget, der altid får dig til at smile, når du ser på det.

Før du prøver at være original, skal du selvfølgelig prøve at være dig selv! Spontanitet er den bedste opskrift på gode fotos!bryllupsfotograf

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page