LIDT OM MANDEN BAG KAMERAET

Pænt goddag :) Jeg hedder Christoffer, og jeg bor i centrum af Aarhus med min bedre halvdel, Josephine.

Jeg er 26 år og fotograferer blandt andet til en masse skønne bryllupper. Men det hele startede faktisk da jeg var 14, og stod med et National Geographics fotoblad i hånden (en gave jeg fik til min fødselsdag, hvilket jeg første omgang faktisk var lidt træt af). Jeg husker øjeblikket tydeligt, for pludselig blev jeg ramt af alt det et fotografi kan, når det er aller bedst. Jeg blev overvældet af følelser, og fældede muligvis en tåre eller to. Det var et skelsættende øjeblik for mig, for lige dér mærkede for første gang hvad smukke og fortællende billeder kan gøre ved os.

 

Få uger efter købte jeg mit første kamera for mine konfirmationspenge, og har lige siden øvet mig i at fange øjeblikke med mit kamera, så de vækker følelser. Det er mit mål hver gang jeg har et kamera i hånden, og derfor elsker jeg at fotografere til bryllupper. En dag med så meget glæde, kærlighed og stemning, som ikke blot skal foreviges, men som skal gemmes på en sådan man, at man skal kunne mærke og genopleve dagen gennem billederne - resten af livet. Og dagen bliver kun ekstra spændende for én som mig der har opdaget, at følelserne og historierne ikke altid er i de store armbevægelser, men findes særligt i de små glimt, detaljer og kærtegn.

Ud over at fotografere til bryllupper, bruger jeg tid på at nusse om min lille sejlbåd der ligger i Marselisborg Lystbådhavn, og om vinteren er jeg begyndt på den sjoveste sportsgren med min søster - nemlig curling! Det er super grinern, og kan varmt anbefales.

 

Derudover tager jeg også pressebilleder, laver videoer og er med til at udvikle kampagner for virksomheder. Det nyder jeg rigtig meget, og syntes at det er voldsomt spændende at tænke strategisk i den kommunikation man producerer.

Jeg har en professionsbachelor i strategisk kommunikation fra DMJX i Aarhus, og glæder mig til at starte på en endnu ukendt kandidat i kommunikation efter sommerferien.

Copyright © ChristofferFryd.dk