LIDT OM HAM BAG KAMERAET

Pænt goddag :) Jeg hedder Christoffer, og jeg bor i centrum af Aarhus med min bedre halvdel, Josephine.

Jeg er 27 år og fotograferer blandt andet til en masse skønne bryllupper. Men det hele startede faktisk en dag da jeg var 14 år, og stod med et National Geographics fotoblad i hånden (en gave jeg havde fået til en fødselsdag, som jeg egentlig syntes var ret nedern). Jeg husker øjeblikket tydeligt, for pludselig blev jeg ramt af alt det et fotografi kan, når det er aller bedst. Jeg blev overvældet af følelser, og mine øjne blev måske en smule blanke. Det var et skelsættende øjeblik for mig, for lige dér mærkede for første gang hvad smukke og fortællende billeder kan gøre ved os mennesker.

 

Få uger efter købte jeg mit første kamera for mine konfirmationspenge, og har lige siden øvet mig i at fange øjeblikke med mit kamera, der vækker følelser. Det er mit mål hver gang jeg har et kamera i hånden, og derfor elsker jeg at fotografere til bryllupper. En dag med så meget glæde, kærlighed og stemning, som ikke blot skal foreviges, men som skal indfanges på en sådan måde, at man gennem billeder skal kunne mærke og genopleve dagen - resten af livet. Og dagen bliver kun ekstra spændende når man har opdaget, at følelserne og historierne ikke altid ligger i de store armbevægelser, men findes særligt i de små glimt, detaljer og kærtegn.

Ud over at være bryllupsfotograf, bruger jeg tid på at nusse om min lille sejlbåd, og om vinteren er jeg begyndt på den sjoveste sportsgren med min søster - nemlig curling! Det er super grinern, og kan varmt anbefales.

 

Derudover tager jeg også pressebilleder, laver videoer og er med til at udvikle kampagner for virksomheder. Det nyder jeg rigtig meget, og syntes at det er voldsomt spændende at tænke strategisk i den kommunikation man producerer.

Jeg har en professionsbachelor i strategisk kommunikation fra DMJX i Aarhus, og er pt. ved at læse ITKO-kandidaten på Aarhus BSS.

Bryllupsfotograf Christoffer Fryd